خانواده موفق در فرهنگ اسلام، نهادی است که از قداست و اصالت ویژه‌ای برخوردار است؛ لذا خداوند برای خانواده پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله واژه «اهل‌البیت» را به‌کار برده، چنانکه برای خانواده حضرت ابراهیم علیه‌السلام دودمان و اهل‌بیت را به کار برده و هرجا که آن دو اصل وجود داشته (قداست و اصالت) واژه خانواده به‌کار رفته است. تشکیل خانواده از امور مورد پسند اسلام به‌شمار می‌رود؛ لذا فرمودند: بهترین خانه، آن است که در آن ازدواج (یعنی تأسیس یک خانواده جدید) واقع شود.
در مقام خواستگاری نیز توصیه شده است که سراغ بُیُوتات صالِحِه (خانواده‌های خوب، با ریشه و با اصالت) بروید. امام علی علیه‌السلام به مالک اشتر توصیه می‌کند: «به خانواده‌های با اصالت و ریشه‌دار وصل شو؛ وَ الْصَقْ بِذَوِی الْأَحْسابِ وَ اَهْلِ الْبُیُوتاتِ الصّالِحَۀَ وَ السَّوابِقِ الْحَسَنَۀَ.» بنابراین خانواده به نهادی اطلاق می‌شود که قداست و اصالت دارد و این خانواده است که انسان در آن آرامش می‌یابد و مصونیت پیدا می‌کند و کسی حقّ ندارد به آن حریم تجاوز کند. بر این اساس، هر مقدار در تحکیم خانواده بکوشیم به یقین، آرامش و امنیت اخلاقی و روحی بیشتری حاصل می‌شود و هر مسئله‌ای که به متلاشی شدن خانواده کمک کند خیانت بزرگی درحق جامعه به‌شمار می‌رود.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مرکز رسانه شیرازه " است. بر اساس ماده بیست و سه قانون حمایت از حقوق مولفان، کلیه آثار ارائه شده در سایت با مجوز از صاحب امتیاز اثر می‌باشد.‏